ANKARA / SİNCAN - Sincan Anaokulu

Sincan Anaokulu

Sincan İlkokulu Selçuklu Mah. Bilen sokak No 21 Sincan Ankara
Vizyon
Kültürel değerlerine bağlı, yenilikçi, gelişime açık, bilişim teknolojilerini etkili kullanan, sosyal ve sportif faaliyetlerde etkin, yurt içinde ve yurt dışında ülkemizi en iyi şekilde temsil eden öğrenciler yetiştirmek
Misyon
Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak bilgi çağını doğru anlayan, evrensel değerleri kavramış, hak ve özgürlüklere saygılı milli değerlere sahip, hoşgörülü, sorumluluk bilinci gelişmiş, üretken sorun çözme yeteneği olan, çevreye duyarlı özgüvenli, donanımlı model insan yetiştirmek.
Başarılar
Tüm birimler teknolojik gelişmeleri takip eden, sosyal-kültürel gelişmelere önem veren davranışlarla, öğrencilerimizin iç disiplin kazanmalarını sağlamayı hedeflemektedir. Öğrencilerimizin akademik başarıları ile birlikte, değerler eğitimi ve sosyal başarılar kazanmaları da amaçlarımızdandır. Okulumuzda Teknofest, Erasmus+ ve eTwinning projelerine katılım sağlanmaktadır.
Öğretim Şekli :Tekli
09.00-13.30
Ulaşım
Sıhhıye-Sincan 505 Nolu Ego Otobüsleri Sıhhıye-Sincan 530 Nolu Ego Otobüsleri Etimesgut-Sincan 531 Nolu Ego Otobüsleri Sincan-Ulus 12. cadde Dolmuşları
Selçuklu mahallesinde yer almaktayız.
İl Merkezine Uzaklık 20 km. İlçe Merkezine Uzaklık 1 km